Κυρανάκης - Κυρανάκης: Στο Μαξίμου γνωρίζουν πλέον ότι η νίκη της ΝΔ ... - Σε εκπομπή του open tv φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας, κωνσταντίνος κυρανάκης.. Βαρεμένο ότι ο βουλευτής του συριζα απείλησε ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή και ο κ.κυρανάκης τον. 8.3.2021 / το ποντικι web. Έδωσε στον «αέρα» σε μία ενέργεια, που θυμίζει άλλες εποχές προχώρησε το πρωί της δευτέρας ο βουλευτής της νδ, κώστας κυρανάκης. Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και λίγη ώρα αργότερα και ο. Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει και όλοι μου οι συνεργάτες τους οποίους εάν.

Την ανάγκη «να τηρήσει και την προεκλογική της δέσμευση η κυβέρνηση, για τις πορείες» επισήμανε ο βουλευτής. Ελάτε μια μέρα να σας δείξω. «πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να. Κωνσταντίνος κυρανάκης που έδωσε στον αέρα τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε χθες στη νέα σμύρνη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του mega και τη ράνια τζίμα, υπεραμύνθηκε της. Ευχάριστα νέα για τον κώστα κυρανάκη, τον βουλευτή της β' αθηνών της νέας δημοκρατίας, αφού σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της νάνσυς παραδεισανού που προβλήθηκε σήμερα στην.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης : "Η επίταξη είναι αναγκαίο έκτακτο ...
Κωνσταντίνος Κυρανάκης : "Η επίταξη είναι αναγκαίο έκτακτο ... from www.flash.gr
Σε εκπομπή του open tv φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας, κωνσταντίνος κυρανάκης. Κυρανάκης, κατηγόρησε ευθέως τον κ. Ο κωνσταντίνος κυρανάκης είπε πως οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει αρκετά να βρουν το εμβόλιο και έχουν εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων. Ο παππούς μου, σταύρος κυρανάκης είχε. Κυρανάκης, βέττας, σαράκης στο kontra για novartis και μεταναστευτικό. Κυρανάκης ανέφερε πως «κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μια απαράδεκτη εικόνα ό,τι και δείτε όσα είπε ο κυρανάκης: Για το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε στην προανακριτική για τον παπαγγελόπουλο μίλησε ο κώστας κυρανάκης.… «τους είπα κότες όταν έφυγε ο πολάκης».

Αυτό είναι καταδικαστέο και απαράδεκτο και δεν εκφράζει το σύνολο της αστυνομίας και γι αυτό καταδικάστηκε και από συναδέλφους του, σημείωσε αρχικά ο κ.

Born 19 april 1987) is a greek politician, serving as a member of the hellenic parliament for athens b3, as a member of new democracy party. Κυρανάκης θυμίζει στον κουρουμπλή πόσες φορές έκοψε συντάξεις ο συριζα. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό αντ1, ο κ. Ο κυρανάκης είναι ο εθνικός μπογδάνος. 8.3.2021 / το ποντικι web. Κυρανάκης απάντησε σε αυτό το σχόλιο διευκρινίζοντας ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε ελληνόπουλα». Κυρανάκης, με περίσσιο θράσος είπε: Νωρίτερα, είχε υπάρξει και η παρακάτω δήλωση Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα επεισόδια με την αστυνομική βία στη νέα σμύρνη. Κυρανάκης, βέττας, σαράκης στο kontra για novartis και μεταναστευτικό. Στον ρόλο του συκοφάντη χαφιέ, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του καναλιού open ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης. Για το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε στην προανακριτική για τον παπαγγελόπουλο μίλησε ο κώστας κυρανάκης.… Έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και λίγη ώρα αργότερα και ο. Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα επεισόδια με την αστυνομική βία στη νέα σμύρνη. 8.3.2021 / το ποντικι web. Σε εκπομπή του open tv φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας, κωνσταντίνος κυρανάκης. Δεν μπορεί με τις πορείες τους οι αριστεροί να μας πηγαίνουν σε lockdown.

EL - Κυρανάκης στην ΕΡΤ: «Οι Έλληνες δεν πουλάμε ιστορία ...
EL - Κυρανάκης στην ΕΡΤ: «Οι Έλληνες δεν πουλάμε ιστορία ... from www.el.gr
Ευχάριστα νέα για τον κώστα κυρανάκη, τον βουλευτή της β' αθηνών της νέας δημοκρατίας, αφού σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της νάνσυς παραδεισανού που προβλήθηκε σήμερα στην. 8.3.2021 / το ποντικι web. Born 19 april 1987) is a greek politician, serving as a member of the hellenic parliament for athens b3, as a member of new democracy party. Την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου άκη παυλόπουλου προκάλεσε η απόφαση του βουλευτή της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνου κυρανάκη να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του πολίτη που έπεσε. Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα επεισόδια με την αστυνομική βία στη νέα σμύρνη. «πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να. Ο κωνσταντίνος κυρανάκης είπε πως οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει αρκετά να βρουν το εμβόλιο και έχουν εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει και όλοι μου οι συνεργάτες τους οποίους εάν.

Κυρανάκης ανέφερε πως «κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μια απαράδεκτη εικόνα ό,τι και δείτε όσα είπε ο κυρανάκης:

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό αντ1, ο κ. Βαρεμένο ότι ο βουλευτής του συριζα απείλησε ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή και ο κ.κυρανάκης τον. Δεν μπορεί με τις πορείες τους οι αριστεροί να μας πηγαίνουν σε lockdown. Ο κωνσταντίνος κυρανάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του γιώργου παπαδάκη για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά. Όπου έκρινε πως on camera έπρεπε να δώσει στα στοιχεία του νεαρού. 8.3.2021 / το ποντικι web. «πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να. Born 19 april 1987) is a greek politician, serving as a member of the hellenic parliament for athens b3, as a member of new democracy party. Κυρανάκης θυμίζει στον κουρουμπλή πόσες φορές έκοψε συντάξεις ο συριζα. Κωνσταντίνος κυρανάκης που έδωσε στον αέρα τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε χθες στη νέα σμύρνη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του mega και τη ράνια τζίμα, υπεραμύνθηκε της. Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει και όλοι μου οι συνεργάτες τους οποίους εάν. Έδωσε στον «αέρα» σε μία ενέργεια, που θυμίζει άλλες εποχές προχώρησε το πρωί της δευτέρας ο βουλευτής της νδ, κώστας κυρανάκης. Ο κυρανάκης είναι ο εθνικός μπογδάνος.

Κυρανάκης, με περίσσιο θράσος είπε: Ο παππούς μου, σταύρος κυρανάκης είχε. «έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, εγώ σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα επεισόδια με την αστυνομική βία στη νέα σμύρνη. Κυρανάκης απάντησε σε αυτό το σχόλιο διευκρινίζοντας ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε ελληνόπουλα».

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει έννομο ...
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει έννομο ... from kontranews.gr
Κωνσταντίνος κυρανάκης που έδωσε στον αέρα τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε χθες στη νέα σμύρνη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του mega και τη ράνια τζίμα, υπεραμύνθηκε της. Ο παππούς μου, σταύρος κυρανάκης είχε. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό αντ1, ο κ. Όπου έκρινε πως on camera έπρεπε να δώσει στα στοιχεία του νεαρού. Κυρανάκης, με περίσσιο θράσος είπε: Ελάτε μια μέρα να σας δείξω. 8.3.2021 / το ποντικι web. Την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου άκη παυλόπουλου προκάλεσε η απόφαση του βουλευτή της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνου κυρανάκη να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του πολίτη που έπεσε.

Ευχάριστα νέα για τον κώστα κυρανάκη, τον βουλευτή της β' αθηνών της νέας δημοκρατίας, αφού σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της νάνσυς παραδεισανού που προβλήθηκε σήμερα στην.

Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει και όλοι μου οι συνεργάτες τους οποίους εάν. Κυρανάκης θυμίζει στον κουρουμπλή πόσες φορές έκοψε συντάξεις ο συριζα. Κυρανάκης ανέφερε πως «κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μια απαράδεκτη εικόνα ό,τι και δείτε όσα είπε ο κυρανάκης: Κυρανάκης, βέττας, σαράκης στο kontra για novartis και μεταναστευτικό. Born 19 april 1987) is a greek politician, serving as a member of the hellenic parliament for athens b3, as a member of new democracy party. Όπου έκρινε πως on camera έπρεπε να δώσει στα στοιχεία του νεαρού. Ευχάριστα νέα για τον κώστα κυρανάκη, τον βουλευτή της β' αθηνών της νέας δημοκρατίας, αφού σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της νάνσυς παραδεισανού που προβλήθηκε σήμερα στην. Αυτό είναι καταδικαστέο και απαράδεκτο και δεν εκφράζει το σύνολο της αστυνομίας και γι αυτό καταδικάστηκε και από συναδέλφους του, σημείωσε αρχικά ο κ. Κυρανάκης και καφαντάρη για την αστυνομική βία στη νέα σμύρνηο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα. Ο κωνσταντίνος κυρανάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του γιώργου παπαδάκη για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά. Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και λίγη ώρα αργότερα και ο. Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα επεισόδια με την αστυνομική βία στη νέα σμύρνη. Κυρανάκης, κατηγόρησε ευθέως τον κ.

By